Nyhed

Mötley Crüe: Tromme-stunt gik galt

L.A.-bandets sidste koncert nogensinde blev ramt af et teknisk uheld under Tommy Lees trommesolo. Se videoen her.

Nytårsaften sluttede Mötley Crüe 34-års rock'n'roll-larm med deres sidste koncert nogensinde. Det gik dog ikke helt efter planen. Trommeslager Tommy Lee fik sig en på opleveren, da hans trommesolo blev udsat for et teknisk uheld. Det skriver NME. Se videoen her forneden.

Der var traditionen tro lagt op til en action-packed trommesolo. Selve maskineriet omkring trommesættet er døbt "The Cruecifly", og fungerer på den måde, at trommesættets platform er sat på rutsjebaneskinner. Trommesættet er boltet fast, og det giver Lee muligheden for at køre ud over sit publikum og hænge på hovedet, så de kan se hans trommeteknik tæt på.

Men galt gik det, og Tommy Lee kom til at hænge på hovedet længere tid end forventet. "Det ser ud til, at rutsjebanen er gået itu. Nå, fuck rutsjebanen. Kom nu, gutter, hjælp. Kom og hent mig. Jeg kan ikke fatte, at det her sker på vores sidste aften. Jeg vidste, at noget var i vejen, da jeg skød af sted," konkluderede Lee fra sin hjælpeløse position, mens teknikere prøvede at undsætte ham.

Efter en storstilet farvel-turné har Mötley Crüe underskrevet kontrakter på aldrig at spille sammen igen. Mötley Crüe har gjort verden usikker med deres hedonistiske rock siden 1981, hvad også er grundigt dokumenteret i deres bandbiografi, den berygtede "The Dirt". Deres sidste album, "Saints of Los Angeles", udkom tilbage i 2008 og høstede fine anmeldelser med dens tilbagevenden til gamle tiders dyder. GAFFAs anmelder Keld Rud skrev dengang: "De har taget elementer fra deres glorværdige fortid og givet dem en elegant 2008-finish." 

Se Tommy Lee hænge med hovedet nedad her:

ANNONCE