Nyhed

Hun har flest følgere på Twitter

Katy Perry er mere populær end Barack Obama, Justin Bieber og Taylor Swift

Katy Perry rundede i weekenden svimlende 90 millioner følgere på Twitter. Dermed er hun også den person med flest følgere på tjenesten foran Justin Bieber, Taylor Swift og selv den amerikanske præsident Barack Obama. Det skriver NME.

Twitter lagde selv den følgende melding ud, da det magiske antal blev rundet:

Ifølge en pressemeddelelse fra mikroblogtjenesten er de seks mest anvendte udtryk om Katy Perry af hendes fans på Twitter: [my] queen, beautiful, [the] best, better [than], amazing og [my] spirit animal.

Katy Perry var sidst albumaktuel i 2013 med "Prism", som modtog tre stjerner i GAFFA. I 2015 gæstede hun Jyske Bank Boxen og her imponerede hun ikke GAFFAs anmelder Troels Frøkjær. Han kvitterede med to stjerner og skrev:

"Men hvor blev musikken af? Den blev fuldkommen kvalt i to timers meningsløst kulørt cirkus. Så kan man med nogen ret hævde, at det var blot en fordel, med tanke på den candyfloss-kvalitet, de fleste af den 30-årige amerikanske Katy Perrys sange besider, men ret beset var det jo en koncert, som publikum have betalt op til 900 kroner for at overvære, og ikke en børnefødselsdag fra helvede."

 

ANNONCE