Nyhed

Til efteråret får Danmark atter besøg af Daughter

Den sjælfulde trio er klar til at indtage Falconer Salen

Efter flere udsolgte koncerter i Store Vega er det engelske indiefolkband Daughter klar til at indtage Falconer Salen med deres smukke fortællinger om livet, kærligheden og alt der imellem. Det sker fredag den 7. oktober.

Frontpersonen i Daughter er singer-songwriteren, Elena Tonra. Hun var blot 20 år gammel, da hun dannede trioen sammen med den franskfødte trommeslager, Remi Aguilella, og den schweiziske guitarist, Igor Haefeli. Resultatet af denne sammensætning blev til den yderst stemningsfulde musik tilsat Elenas emotionelle tekster.

Efter en række ep’er og singlen "Smother" udkom debutpladen "If You Leave" i 2013 via 4AD – et konceptværk om et strandet kærlighedsforhold, der af anmelderkorpset fik masser af ros for sin formfuldendthed og sin stadige tro på albumformatet, midt i den digitale single-tidsalder.

I januar 2016 udgav trioen albummet "Not to Disappear" og besøgte et udsolgt Store Vega. I begge tilfælde belønnede GAFFAs anmelder præstationerne med en fem-stjernet anmeldelse. Koncerten i februar blev malerisk beskrevet som en "...tryllebindende musikalsk oplevelse, der på ganske æstetisk facon fik budt publikum inden for i Daughters smertelige, smukke univers." Læs hele anmeldelsen her.

Det aktuelle album "Not to Disappear" er produceret af bandmedlem Igor Haefeli sammen med Nicolas Vernhes (Animal Collective, Deerhunter, The War On Drugs). Vernhes' engagement har bevirket, at bandets lyd er blevet større, mere dramatisk, mere episk og ambitiøst. "Not To Disappear er eftertænksom indiepop/rock af den ekstraordinært stemningsfulde, men også ofte forvrængede og udsyrede slags, og de urbane undertoner forstærkes blot af de tilføjede lag og facetter," konkluderede GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann i sin anmeldelse.

Med Elena Tonras mørke, søgende tekster og dragende vokal er der lagt op til en sjælfyldt aften i Falconer Salen, fredag den 7. oktober. Billetsalget starter fredag den 15. juli, og billetter kan skaffes via www.billetlugen.dk

ANNONCE