Nyhed

Ville du stemme på denne mand?

Alice Cooper vil gå til valg på blandt andet at få Brian Johnson tilbage i AC/DC ...

Alice Cooper har tilsyneladende fået ambitioner ud over musikken. Han har nemlig startet en "kampagne" for at blive valgt til premierminister i Storbritannien og præsident i USA på en og samme tid. Det skriver NME.

Websiden www.aliceforprimeminister.com uddyber rockmusikerens "valgløfter", som blandt andet inkluderer at få ansigtet af den afdøde Motörhead-frontmand Lemmy Kilmister mejslet ind i Mount Rushmore (ved siden af de amerikanske præsidenter George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln) og trykke Pink Panther-skuespiller Pete Sellers' ansigt på de britiske pengesedler.

Her kan du se alle otte "valgløfter", som websiden skitserer:

1. Getting Brian Johnson back in AC/DC
2. A snake in every pot
3. No more pencils, no more books
4. Adding Lemmy to Mt Rushmore
5. Peter Sellers on the £20 note
6. Cupholders required for every airplane seat
7. Ban on talking during movies in movie theatres
8. Ban on taking selfies, except on a designated National Selfie Day

I en pressemeddelelse, citeret på NME, lyder det: "Alice Cooper er træt af retorikken - mudderkastningen og mediehysteriet. Nu holder han sin slange i buret og sin guillotine på lageret og sætter folk over sin karriere. Alice Cooper ønsker at blive valgt."

"Han beder sine amerikanske medborgere, sine engelske venner og alle dem verden over, der har mistet troen på deres ledere, om at tilslutte sig The Wild Party," fortsætter pressemeddelelsen. "Alice Cooper tager sig af de hverdagsproblemer, som bliver diskuteret blandt almene kvinder og mænd – de almindelige, anstændigt hårdt arbejdende (og rockende) mennesker, han møder og underholder hver dag, når han spiller 100 koncerter verden omkring hele året ud

Naturligvis har Cooper, som i juni besøgte Fængslet i Horsens som en del af Hollywood Vampires, udgivet en ny version af sit 1972-hit "Elected". Noget kunne derfor tyde på, at kampagnen blot er en del af et "snedigt" marketingstunt, selvom den aldrende rocker om noget er et lige så godt alternativ til præsidenttjansen i hjemlandet som Donald Trump ...

Hør den her via Spotify (kræver abonnement):

ANNONCE