Nyhed

Crosby, Stills & Nash er gået fra hinanden

Graham Nash og David Crosbys dårlige forhold har ødelagt bandet

Graham Nash fra Crosby, Stills & Nash (lejlighedsvis kendt som Crosby, Stills, Nash & Young) har i et interview udtalt, at gruppen ikke længere vil optræde sammen. Luften mellem Nash og David Crosby er ifølge Nash så kold, at gruppen ikke længere kan eksistere.

Folk-rock-trioen er blandt andet kendt for deres trestemmige volkalharmonier og gav tilbage i oktober koncert i Musikhuset i Aarhus for en udsolgt Store Sal. Koncerten fik fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder. Ifølge Nashs udtalelse var dette dermed den sidste koncert med Crosby, Stills & Nash på dansk grund nogensinde.

Til det hollandske magasin Lust For Life udtaler Nash (til højre på billedet) følgende om forholdet mellem ham og Crosby (til venstre på billedet):


"Jeg kan ikke lide David Crosby lige nu," og fortsætter: "Han har været forfærdelig imod mig de sidste to år, bare forfærdelig. Jeg har været der og reddet hans fucking røv i 45 år, og han behandler mig som lort. Det kan du ikke gøre imod mig."

Senere siger Nash: "Når det fortsætter, og jeg bliver ved med at få onde emails fra ham, er jeg færdig. David har flået hjertet ud af Crosby, Stills, Nash and Young … Sandheden er, at efter at have været fuldkommen fordybet i min og David og Stephen og Neils musik, er jeg nu færdig … Lad mig fucking være i fred. Jeg har brug for at koncentrere mig nu."

I et interview med Howard Stern fra 2014 udtalte det fjerde, lejlighedsvise gruppemedlem Neil Young også lignende negativitet imod Crosby.


"At lege sammen med Stills og Nash var virkelig fedt," fortalte Young og fortsatte: "Jeg ønsker [Crosby] det bedste i livet. Der er kærlighed der, men så heller ikke mere."

Den dårlige stemning mellem Young og Crosby opstod eftersigende, da Crosby kaldte Youngs kæreste Daryl Hannah for "et helt igennem giftigt rovdyr". Crosby har dog senere undskyldt for udtalelsen og sagt, at han selv "er langt mere 'screwed up'" end Hannah.

Til trods for undskyldningen undlod Young at spille videre med Crosby, Stills, Nash & Young, der sidst spillede sammen som kvartet i 2013. Gruppen fortsatte atter som en trio under navnet Crosby, Stills og Nash, men den dårlige stemning imellem Nash og Crosby vil ifølge Nashs seneste udtalelse medføre, at "der aldrig vil komme et nyt Crosby, Stills & Nash-album eller en ny koncert."


Se nedenstående liveoptagelse fra Crosby, Stills & Nashs koncert i Atlanta, Florida i 2014:

ANNONCE