Nyhed

Graham Nash kommer til Danmark

De fleste kender ham nok bedst fra enten the Hollies eller som en tredjedel af Crosby, Stills and Nash, men til juni optræder han solo i Amager Bio med nyt album i bagagen

Den legendariske singer-songwriter og Grammy-vinder Graham Nash barsler med en nyt soloalbum, "This Path Tonight", der udkommer 15. april. To måneder senere – onsdag den 15. juni – kan han opleves på Amager Bios brede scene.

Nashs karriere er imponerende. Hans musikalske virker strækker sig over snart 55 år: Som grundlægger af den britiske popgruppe the Hollies, som del af Crosby, Stills, and Nash, og senest som solist. Han er hele to gange kommet i Rock and Roll Hall of Fame og er Grammy-vinder.

Men det er ikke bare inden for musikken, han har gjort sig. Han er en anerkendt fotograf, der er blevet udstillet verden over, og han er blevet hædret med hele fire æresdoktorater og som Officer of the Order of the British Empire af Dronning Elizabeth.


Det bliver nok heller ikke som medlem af Crosby, Stills and Nash, at vi kommer til at opleve briten igen. Han har for nylig forklaret i et interview med hollandske Lust For Life, at uvenskab med kollegaen David Crosby er skyld i, at de to aldrig vil kunne stå på samme scene igen. Han siger: "Jeg kan ikke lide David Crosby lige nu," og fortsætter: "Han har været forfærdelig imod mig de sidste to år, bare forfærdelig. Jeg har været der og reddet hans fucking røv i 45 år, og han behandler mig som lort. Det kan du ikke gøre imod mig."

Da Graham Nash fyldte 70 år, bragte GAFFA et større portræt. Det kan du læse her.

Billetter via www.amagerbio.dk og www.ticketmaster.dk

ANNONCE