Nyhed

Legendariske Graham Nash til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Kendt fra Crosby, Stills, Nash & Young, The Hollies og som solist
 
Den britisk-amerikanske sanger og sangskriver Graham Nash kan opleves i Store Sal i Musikhuset Aarhus 12. juli.
 
Graham Nash optrådte senest i Danmark i 2016, hvor han gav koncert i Amager Bio. Året før kunne han opleves i netop Musikhuset Aarhus som en del af den legendariske gruppe Crosby, Stills & Nash i en udsolgt Store Sal. Kort tid efter opstod der dog uvenskab med kollegaen David Crosby, og bandet har ikke optrådt sammen siden 2015.
 

Graham
 Nash indledte karrieren som rytmeguitarist og sanger i det engelske band The Hollies, som han var medlem af fra 1962-1968 og igen fra 1981-1983. Han kom i 1968 med i den Los Angeles-baserede folk-rock-supergruppe Crosby, Stills & Nash med David Crosby og Stephen Stills, som i perioder har været udvidet med Neil Young og derfor også har været kendt som Crosby, Stills, Nash & Young – og blandt andet er kendt for deres flotte vokalharmonier.
 
Nash har desuden udgivet seks soloalbum, senest This Path Tonight fra 2016.
 
Både som medlem af The Hollies og af Crosby, Stills & Nash er Graham Nash blevet indlemmet i Rock and Roll Hall of Fame.

Graham Nash kalder sin turné An Intimate Evening of Songs and Stories, og billetsalget er allerede i gang via Musikhusets hjemmeside.
 
 
Se Graham Nash give et nummer hos talkshowvært Stephen Colbert i 2016:
 
ANNONCE