Nyhed

Mendoza spiller djævelsk helt i ny live-session

Se livesession til singlen The Meaning Of Cruel

Den danske sangerinde Mendoza præsenterer sin nye single "True Meaning Of Cruel" i en livesession i samarbejde med Tuborg Musikhjælp. Den danske popdiva får poppen til at svinge den 15. og den 16. april, hvor hun holder koncert på det aarhusianske Atlas samt Vega i København.

I en i sort læderjakke overdænget med nitter leger den unge sangerinde med billedet af sig selv som en djævelsk heltinde. Mendoza er trukket i de lange lakstøvler og har beklædt benene med revnede strømpebukser. I et mørkt lokale sætter Mendoza en personlig barndomsoplevelse i spotlight. Som barn lokkede sangerinden flere gange sin barndomsveninde ud i harmløs ballade, selvom Mendoza vidste, at veninden blev straffet af sine forældre. "The Meaning Of Cruel" handler om at befri sig fra undertrykkelse og kontrol. I forbindelse med singlen siger Mendoza:

"Jeg så min veninde leve et undertrykt liv og jeg lokkede hende, som en anden djævel på skulderen, til at gøre rebelske ting. Når hun blev straffet, drømte jeg om at redde hende, men vi var begge alt for bange, dog aldrig nok til, at jeg ikke igen og igen fristede hende ud i ny ballade."


Mendoza skød karrieren i gang med den følelsesladede kærlighedsingle "Love Druggie", som ud over at ramme de danske hitlister også var medvirkende til, at hun blev udråbt som en af Vegas Udvalgte ved upcoming-festivalen af samme navn i januar 2015. Siden singlen "Love Druggie" har Mendoza udviklet sig på et produktionsmæssigt plan:  

"Jeg er gået fra at vide absolut intet om musikproduktion til nu at co-producere og være med til at skabe lyden og universet, og samtidig kender jeg min stemme så godt, at jeg kan kontrollere den og udnytte potentialet fuldt ud", lyder det fra Mendoza.

Mendoza er en sangerinde med et internationalt snit. Singlen er blevet spillet på det amerikanske radiostation Beats1 af radioværten Zane Lowe. Dermed er singlen nået ud til hele verden via. Apple Music.

ANNONCE