Nyhed

Koncerten med Avenged Sevenfold rykker til større sted – nye billetter i salg

Efterspørgslen til koncerten har været så stor, at koncerten nu er rykket til det noget større Royal Arena.

Den amerikanske hardrock-gruppe Avenged Sevenfold skulle have givet udsolgt koncert i Valby Hallen lørdag den 4. marts 2017. Koncerten finder stadig sted, men er nu rykket til den noget større Royal Arena, samme dato og tid. Billetter, der er købt til koncerten i Valby Hallen gælder også til koncerten i Royal Arena, og samtidig er der sat nye billetter i salg. 

Intet andet er ændret, og Avenged Sevenfold tager derfor forsat forstærkninger med til deres danske optræden i form af de Grammy-nominerede kollegaer Disturbed samt ligeledes hårdt-rockende Chevelle.

Med adskillige vundne priser i bagagen samt album, der er gået guld og platin, kan man sige, at Avenged Sevenfold er blandt de store inden for genren. Bandet, der udspringer fra Huntington Beach, Californien, er blevet kendt for deres spektakulære liveshows.


Gruppen cementerede deres status i 2013 og 2014, da de spillede prestigefulde udsolgte arenaer såsom Londons Wembley Arena, The Hartwall Arena i Helsinki og Forum i Milano samt gæstede Tysklands store rock-festivaler Rock Am Ring og Rock Im Park.

Deres show i Falconer Salen tilbage i 2013 var ingen undtagelse for deres vilde livekoncertry, og GAFFA anmelder Keld Broksø gav bandet fire stjerner og sagde blandt andet følgende om koncerten: "...så tonses der igen! De dobbelte stortrommepedaler bruges så effektivt og nuanceret af Richard Arin Ilejay, at den masserende frekvens for mellemgulvets indvolde bliver en væsentlig del af oplevelsen. Tænk engang: der er stadig en lever, nyre osv.!". Hele hans anmeldelse kan læses her.

I klippet herunder kan du høre et af deres største hits "Hail To The King": 

ANNONCE