Nyhed

Kris Kristofferson giver dansk indendørskoncert

Countrylegenden kommer forbi Jylland næste år

Den 80-årige skuespiller og countrylegende Kris Kristofferson giver koncert på Værket i Randers til næste år. Koncerten finder sted den 17. juni 2017 og er en indendørs siddekoncert.

Det er ikke lang tid siden, Kristofferson sidst var i Danmark. Tilbage i september i år gav countrymusikeren tre koncerter i Danmark. GAFFA-anmelder Espen Strunk var til Kristoffersons koncert i Musikhuset i Aarhus og gav koncerten fem stjerner med ordene:

”En af de ting, som karakteriserer de store (og jeg mener virkeligt store) sange er, at de til enhver tid og på tværs af årtier og kontinenter kan handle om netop dig. Eller mig. De bliver, om du vil, almengyldige. Sådan nogle har i dag 80-årige Kris Kristofferson fra Brownsville, Texas, lavet nogle stykker af – og har naturligvis de bedste med, da han denne lørdag aften træder op på Musikhusets scene.”

Kris Kristoffersen startede sin musikkarriere i 1960’erne og har både optrådt som soloartist og i stjernebandet The Highwaymen, der ud over Kristoffersen selv bestod af Johnny Cash, Willie Nelson og Waylon Jennings.

Musikeren har de seneste år lidt af depression, angst og hukommelsestab grundet fejlbehandling af lægerne. Kristofferson har dog siden fået den rette behandling og har dermed fået energien og lysten til at optræde igen. Læs GAFFAs Kristofferson-interview "For de gode tider" fra september i år.

Ud over koncerten i Randers kan Kris Kristofferson også opleves til Komos Festival i Kongens Have i København i juni 2017.

Se en meget ung Kris Kristofferson optræde med sangen "Loving Her Was Easier (Than Anything I'll Ever Do Again):

 

ANNONCE