Nyhed

Se danske Cancer stille skarpt på detaljer fra en lejlighed i flot musikvideo

Den danske duo udgiver til januar albummet "Totem". Herfra har vi netop fået musikvideoen til singlen "Tears"

Den danske duo Cancer, der udgøres af Nikolaj Manuel Vonsild fra When Saints Go Machine og Kristian Finne Kristensen fra Chorus Grant, er i dag klar med musikvideoen til den nye single "Tears", der er en forløber for duoens kommende album "Totem", der udkommer den 27. januar næste år.

Videoen er optaget i Nikolajs mors lejlighed, hvor billedet glider rundt i værelset og skiftevis zoomer ind og ud på de forskellige objekter. Vi oplever derfor et øjebliksbillede at et rum, der ifølge bandet selv afspejler den nøgterne fortælling, som også vil kunne opleves på det kommende album. Videoen er lavet i et samarbejde mellem Nikolaj Manuel Vonsild og instruktør Frederik Valentin. Om videoen fortæller Nikolaj: "Denne video iscenesætter ’det almindelige’ og 'hyper' på en måde normaliteten. Billederne i samspil med melodien og teksten skaber et rum til fordybelse og fortolkning, der tillader hver enkelt at relatere på sin egen måde. Det er her, alle store følelser og oplevelser udspiller sig i et almindeligt menneskes liv, blandt rodet og de stærke farver, du ser på emballagen til pletfjerneren". 

Du kan se musikvideoen i klippet herunder.


Om sangen siger den ene halvdel af duoen, Kristian Finne Kristensen: "'Tears' startede som en semi-improvisatorisk jam-session, vi indspillede og dernæst skar i stykker. Sangen blev skrevet i enkel og dybtfølt affekt, og vi er stolte af, hvor sangens udtryk endte. Det er en af den slags sange, som vi både sætter pris at have skabt, men på en måde også føler en vis vemodighed ved at have skrevet."

I 2014 udgav Cancer mini-albummet "Ragazzi", som GAFFAs anmelder gav fire stjerner med ordene:"’Ragazzier tydeligvis skabt med stor spilleglæde, og det er en ulmende, eksperimenterende og positiv affære, der bestemt lover godt for en konstellation af de allermest interessante i Danmark."


ANNONCE