Nyhed

Dave Matthews og Tim Reynolds spiller i Danmark

Duoen kommer forbi Royal Arena i København, når bandet tager på turné i foråret 2017.

Dette kommende forår vil fans have mulighed for at overvære den særlige kemi mellem sanger og guitarist Dave Matthews og guitarist og multiinstrumentalist Tim Reynolds, når de to medlemmer fra Dave Matthews Band tager på akustisk duoturné i Europa. Den 29. marts lægger Dave Matthews og Tim Reynolds turen forbi Royal Arena i København.

Dave Matthews Band er kendt for deres liveshows og rangerer som det band, der har solgt flest billetter på verdensplan det seneste årti. Bandet har solgt mere end 20 millioner billetter, siden de startede, foruden 38 millioner solgte cd'er og dvd'er, samlet set. Dave Matthews Band er også den første gruppe i historien til at lave seks studiealbum i træk, der hver især debuterede som nummer et på den amerikanske albumhitliste Billboard 200. Bandets hits inkluderer blandt andet “What Would You Say”, “Crash Into Me”, “Too Much” og “Everyday”.

Dave Matthews Band gav senest dansk koncert i Tap1 i København 31. oktober 2015, hvor GAFFAs anmelder Keld Broksø uddelte fire stjerner og blandt andet skrev: "Bandet når ud i alle hjørner på de jamsessions, der vel egentligt er nærmest hysterisk umoderne, men som på forunderlig vis fungerer for netop dette sympatiske, cool og tilbagelænede orkester." Læs hele anmeldelsen her.

Billetsalget starter mandag 24. oktober kl. 10.00

ANNONCE