Nyhed

Se Norah Jones' nye tekstvideo til det rørende nummer "Tragedy"

På nuværende tidspunkt er hun aktuel med sit sjette album, som blandt andet tilbyder det smukke, melankolske nummer "Tragedy".

Den amerikanske singer-songwriter Norah Jones er albumaktuel med "Day Breaks", som udkom den 7. oktober. I den anledning har hun udgivet en tekstvideo til en af de smukke, nye sange.

Det rørende nummer "Tragedy" fortæller historien om en mand, hvis liv bliver ødelagt på grund af alkohol. Musikken og tematikken fremstår særligt stærkt, idet videoen i al sin simpelhed fremviser en servitrice stå på rulleskøjter, mens hun yndefuldt danser i takt med musikken.

Med albummet "Day Breaks" går Jones tilbage til sangskrivningen fra sin succesfulde debut, "Come Away With Me", idet hun har lagt guitaren fra sig og i stedet komponeret de nye sange på klaver. Pladen består af 12 sange, heraf tre covers – blandt andet Neil Youngs "Don't Be Denied". Saxofonlegenden Wayne Shorter, organisten Lonnie Smith og trommeslageren Brian Blade gæster også på albummet.


"Det nye album føles som om, at jeg har trukket en cirkel, fordi jeg går tilbage til mine tidlige inspirationskilder", fortæller Jones i en pressemeddelelse. "Efter det første album veg jeg lidt tilbage fra klaveret. Jeg spillede det stadig, men det var mere inspirerende at skrive på guitar. Jeg elsker virkelig klaverspillet på det her album."

GAFFAs anmelder Ivan Rod kvitterede "Day Breaks" med fem stjerner og konklusionen:

"Albummet har den kunstneriske kant og den formidlingsmæssige autenticitet, der så ofte har manglet i sangerindens bagkatalog. Day Breaks er af samme grund hendes hidtil bedste." Læs hele anmeldelsen her.


Se tekstvideoen til "Tragedy" øverst i artiklen.

 

ANNONCE