Nyhed

Tønder Festival 2017 offentliggør nye navne

Syv nye navne er blevet tilføjet til plakaten for næste års festival.

Tønder Festival har netop annonceret nye navne til festivalplakaten i form af Marc Cohn, Daniel Norgren, Afenginn, GLAS, Réalta, Nive Nielsen samt Homesick Hank.

Det første navn, som er blevet tilføjet, er den amerikanske sangskriver Marc Cohn, der især er kendt for megahittet ”Walking In Memphis” Derudover dukker også svenske Daniel Norgren op samt irske Réalta og den grønlandske sanger-sangskriver Nive Nielsen. De danske bands Homesick Hank og Afenginn er også klar til at indtage næste års Tønder Festival, hvor sidstnævnte får selskab på scenen af vokalgruppen GLAS. Afenginn udgav tidligere på året dobbeltalbummet ”OPUS”, som GAFFA-anmelder Ivan Rod tildelte hele seks stjerner og kaldte et symfonisk mesterværk.

Billetsalget til Tønder Festival 2017 er allerede i gang, og administrerende direktør, Kirstine Uhrbrand, er fuld af begejstring for den stigende interesse for festivalen og lover derudover nye tiltag for både publikum og de frivillige:

"Efter en vellykket festival i år er vi kommet godt fra start med billetsalget til 2017. Vi mærker en stigende interesse, så stor tak til vores publikum. Vi vil også gerne sige tak til alle, der har bidraget med input, feedback og nye idéer efter festivalen. Vi er i festival-organisationen nu i fuld gang med at udvikle og planlægge Tønder Festival 2017 og glæder os til at præsentere de nye tiltag for publikum og de frivillige i det nye år”, udtaler Kirstine Uhrbrand.

Efter tilføjelsen af nye navne ser lineuppen for næste års festival ud som følgende:

Loudon Wainwright III (USA), Grant-Lee Phillips (USA), Sara Watkins (USA), Kentaur (DK) Ìmar (SCO, IRL), Savage Rose (DK), Afenginn (DK), GLAS (DK, NO, FO, FI), Réalta (IRL), Marc Cohn, (USA), Daniel Norgren (S), Nive Nielsen (G), Homesick Hank (DK).

ANNONCE