Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Der er sort vinyl i Kødbyen, spændende kunst i Aarhus og vilde besøg på klubberne

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Vild fredag på den vilde natklub


Weekenden starter på Klub Bisou i det indre København. Det er en natklub, der op til åbningen modtog en del omtale i dagpressen, da folkene bag ikke lagde skjul på, at grænserne skulle rykkes langt ud. Derfor er der god grund til at tage konceptet Freaky Fridays bogstaveligt, hvor producerduoen Few Wolves klasker elektroniske rytmer op i ansigtet på gæsterne.

Hvad: Freaky Fridays Presented by Few Wolves

Hvor: Klub Bisou, Lille Kongensgade 16, Kbh. K


Hvornår: 23. september fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Sort vinyl på Bakken

Steen Kong og Dan M er lørdag tilbage på Bakken i Kødbyen med et halvt ton vinyler. De har begge en dyb kærlighed til house, hvor de starter sættet helt tilbage i 70’erne og kører frem til i dag. Lydsystemet kommer uden tvivl til at flyde over med disco, house og techno.


Hvad: Sjæl Til Sjæl – Steen Kong & Dan M

Hvor: Bakken, Flæsketorvet 19-21, Kbh. V

Hvornår: 23. september fra kl. 21.00


Hvordan: Facebook-event

 

Mød hinanden i Aarhus


Fredag diskes der op med en skarp en-dagsfestival i de aarhusianske gader, når Rendezvous Sensorium løber af stablen. Festivalen handler om lyd og performancedesign og fokuserer på den opblomstrende musik- og kunstscene i Danmark. Der præsenteres derfor et skarp elektronisk line-up, du helt sikkert ikke bør gå glip af.

Hvad: Rendezvous Sensorium – Sound and Performance Festival

Hvor: Vester Allé 26, Aarhus C


Hvornår: 23. september fra kl. 15.00

Hvordan: Facebook-event

 


Fint besøg på Rust

Lørdag får natklubben Rust på Nørrebro besøg af en kvinde, der kan karakteriseres som en af de største indenfor kvindelig hiphop. Den amerikanske rapper Trina indtager scenen i selskab med DJ Hones, og lokalerne kommer uden tvivl til at koge.

Hvad: Flavour – Trina x DJ Hones


Hvor: Rust, Guldbersgade 8, Kbh. N

Hvornår: 24. september fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Gang i den på Chateau Motel


Der er lørdag flere fester på den nyåbnede natklub Chateau Motel i København. Det er sådan set ikke overraskende, har man besøgt stedet. Lørdag sørger musikagenturet Fandango Music for festen i main room, hvor rytmerne vil bevæge sig i den tunge elektroniske musik, når Butch indtager lydsystemet. I cocktailbaren er det værterne Reebok Classics & Rezet Sneaker Store, der står for den officielle Foam Tennis After Party, der indtil da foregår i Jorcks Passage.

Hvad: Butch by Reebok Classic, Rezet and Fandango Music

Hvor: Chateau Motel, Knabrostræde 3, Kbh. K
Hvornår: 24. september fra kl. 22.00


Hvordan: Facebook-event

 


Double Rainbow fylder fire år!

Natklubben ved Godsbanen runder lørdag de fire år, og der diskes naturligvis op med noget helt særligt. Nøgletallet er selvfølgelig 4, og derfor bliver fødselsdagskagen fire meter lang, musik fra fire dj’s, blandt andre Rumpistol, og så koster det kun fire kroner at komme ind indtil midnat.

Hvad: Double Rainbow Birthday Bash


Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 24. september fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


ANNONCE