Nyhed

Nye stridigheder mellem Ozzy Osbourne og Bill Ward

Der er opstået nye uoverensstemmelser i Black Sabbath-lejren

Striden er atter blusset op mellem hardrock-veteranerne Black Sabbath og trommeslageren Bill Ward (nummer tre fra venstre på foto), som forlod bandet i 2012 efter at have spillet med dem siden begyndelsen i 1968 og frem til 1980, on-off i 80'erne og 90'erne og igen fra 1997. Black Sabbath er netop i gang med afholdelsen af deres afskedsturné, som blandt andet bragte dem til Copenhell i juni, med en koncert, for hvilken GAFFA kvitterede med fem stjerner.

I et interview til Rolling Stone tidligere på ugen sagde forsanger Ozzy Osbourne, at han var ked af, at den tidligere trommeslager Bill Ward ikke var med resten af bandet på afskedsturnéen, og hævder, at det skyldes årelange uoverenstemmelser med kontraktforhandlingerne forud for netop denne turné.

I går, torsdag den 1. september, skrev Bill Ward på Facebook, at der ikke havde været nogen former for kontakt mellem de to musikere siden januar 2012. Dog fastholder Ward, at han tilbage i 2015 spurgte repræsentanter fra Black Sabbath-lejren, om det ville være muligt for ham at spille med bandet igen. Svaret blev "nej". 


Der bliver altså fremlagt to sider af samme sag, og måske der dukker flere udtalelser op ovenpå Bill Wards Facebookopslag.

Black Sabbath, og den permanent-vikarierende trommeslager Tommy Clufeto (kendte fra blandt andre Alice Cooper, Rob Zombie og Ozzy Osbournes Solo), er lige nu på deres Farewell North American Tour, som varer til slutningen af november. De slutter endegyldigt af med to koncerter i deres hjemby Birmingham den 2. og 4. februar.

 


Du kan se Bill Wards Facebookopdatering herunder

ANNONCE