Nyhed

Se: Kings of Leon spilder øjeblikket i videoen "Waste A Moment"

Nu er videoen offentliggjort til sidste uges single

Torsdag den 8. september offentliggjorde King of Leon deres første singleudspil fra det kommende album "Walls". Singlen hedder "Waste A Moment", og nu er kvartetten klar med en musikvideo til nummeret.

Videoen er flot produceret og indeholder en blanding af forskellige karakterers måde at "spilde øjeblikket" på. Dette symboliseres blandt andet ved, at karakterene på den ene eller anden måde falder til jorden, har bind for øjnene og ved at deres handlinger opklares af politiet. Bandet optræder selv i videoen med hver deres instrument, med og uden bind for øjnene, og i blikende lys i et væld af farver – et lys, der iøvrigt oprtræder flere gange og forskellige steder i videoen. 

Du kan se musikvideoen i klippet herover.


"Walls" udkommer den 14. oktober og bliver Kings Og Leons syvende studiealbum. Albummet udkommer via Columbia Records. 

Taget Kings Of Leons op- og nedture i betragtning er det oplagt, at "Walls" første single "Waste A Moment" handler om at stoppe op og leve i nuet. Da Kings Of Leons succes toppede, bristede bandets interne bånd langsomt, fortæller forsanger Caleb Followill til NME.

"Efter et stykke tid var ikke sådan, at "jeg skal lave et interview med min bror", det var "jeg skal lave et interview med trommeslageren,"" siger Caleb Followill om, hvordan bandets medlemmer gik fra at være venner til at være forretningspartnere.


Hvilke omdrejningspunkter de resterende numre vil tage udgangspunkt i, må vi vente og se. Men det virker dog som om, at bandet bevæger sig væk det seneste album "Mechanical Bull" fra 2013.

"Walls", hvis titel eftersigende skulle være en forkortelse af "We Are Like Love Songs", er produceret i Los Angeles af Markus Dravs, der også er producer for Coldplay og Arcade Fire.

ANNONCE