Nyhed

Se Pixies' nedrivende og rottebefængte musikvideo til singlen ”Tenement Song”

Pixies er klar med den første musikvideo til deres kommende album ”Head Carrier”

Den 30. september er det nye Pixies-album ”Head Carrier” på gaden. I den forbindelse har Pixies delt deres nye video for sangen ”Tenement Song”, der er at finde på den kommende album.

I videoen følger man en rottes rejse gennem en gammel boligblok fyldt af triste skæbner, for til sidst se det hele blive sprængt i luften.

Musikvideoen er lavet af Krank! Collective, der blandt andet også har lavet musikvideoen til danske Mews ”The Night Believer”, og skifter mellem forskellige former for animation.


Rolling Stones interviewede Francis Black for nylig, hvor forsangeren blandt andet fortalte om forskellen i hans kreative proces, når han arbejder med Pixies, fremfor hans soloprojekt:

”Over tid er jeg blevet opmærksom på, at andre har en slags opfattelse af, hvad der lyder som en Pixies-sang eller noget fra et Frank Black-soloalbum,” siger sangeren og tilføjer, ”men jeg kan ikke gennem processen med hver sang sige, ’Okay, jeg har tænkt mig at lave denne form for sang’. Kun når jeg når et bestemt punkt, kan jeg bestemme, baseret på andre folks kommentarer, ’Okay, den her føles ikke som Pixies og er måske ikke værd at forfølge.’ Men vi har ikke lyst til at blive låst fast i det, fordi det betyder, at du får alle disse regler, du klamrer dig til.”

”Head Carrier” er det første album fra rockbandet siden ”Indie Cindy” i 2014, og det første album med bandets nye bassist Paz Lenchantin.


Se musikvideoen til ”Tenement Song” øverst i artiklen.

ANNONCE