Nyhed

Danish DeeJay Awards afslører det samlede lineup

Oplev blandt andre Al Agami, Jean Von Baden og Marwan

Med tilføjelsen af Marwan (billedet) og DJ Whut! som sidste nyt er det fulde lineup for årets Danish DeeJay Awards (DDJA) nu offentliggjort.

Påskesøndag den 16. april stables DDJA på benene for 17. gang, i år i Amager Bio, for at uddele de officielle priser til de danske musikkere på klubscenen.

Aftenens vært er rapper og alt mulig-mediemand Zjakalen, som sammen med en række kendisser vil overrække de 22 priser, der skal deles ud til nattens helte og heltinder.


Deraf er der to ærespriser samt en talentpris, som skal uddeles:

Kim Schumachers DeeJay-Pris uddeles til et ikon, der har præget undergrundscenen i mange år og delt flittigt ud af sin viden til kommende generationer. 

White Horse-Prisen (opkaldt efter Laid Backs legendariske hit), der går til en dansk klubklassiker, som har hærget dansegulvene i fire årtier.


Kjeld Tolstrup-Prisen går til en folk nye talenter, der går deres egne modsatte veje i en kommerciel verden.

 

DDJA har altid været glad for at sætte et miks af kendte og mindre kendte artister og dj's på programmet, og i år er ingen undtagelse.


Mange af de navne, som DDJA har debuteret tidligere, er endt med at blive blandt de største navne i Danmark.

I år er programmet en rundtur fra en verden af oldschool funky disko til hiphop med Dee Pee fra hedengangne Rockers By Choice, nu med Soul Investors. Der skal også danses til Al Agami & Phase 5, til techno med SØS Gunver Ryberg og til EDM med Kelde, Bladtkramer, Squad, Rasmus Skøtt og de nye drenge i klassen, Boye & Sigvard samt Maxius Feat. Tobias

Det hele tilsættes lidt hiphop/rap med fremstormende Marwan, Face og dansk raps svar på et boyband, De Danske Hyrder. Pop bliver der også plads til med den nye sangerinde Amanda. Der bliver også hemmelige gæsteoptrædener hos flere af de ovennævnte artister. 


Dertil en række dj's med klubikonet Jean Von Baden, MA og DJ Whut! i spidsen, samt finalen i Danish DeeJay Battle fra kl. 19.00.

ANNONCE