Nyhed

Nordjyske Get Your Gun på vej med nyt album og turné

GAFFA.dk - Alt om musik

Det nye album er på gaden den 9. oktober og bliver fulgt af en Europa-turné

De nordjyske drenge, Simon og Andreas Westmark, fra det dystre indierockband Get Your Gun udgav deres debutalbum ”The Worrying Kind” tilbage i 2014. Siden har de fået tiden til at gå med at turnere i hele Europa, blandt andet i England, Frankrig og Tyskland, inden de dedikerede hele 2016 til at skrive sangene på det kommende album ”Doubt is my Rope Back to You”, som udkommer den 9. oktober.

Rockbrødrene er ikke bare klar med et nyt album, men også med en ny Europaturné. Indtil videre har de planlagt 12 shows, hvoraf tre af dem kommer til at være på dansk jord. Get Your Gun kan således opleves den 23. november på Radar i Aarhus, den 24. november i Studenterhuset Aalborg og den 25. november på Loppen i København.


På debutalbummet fik Get Your Gun fem stjerner fra GAFFAs anmelder, Kristoffer Veirum, som skrev: ”Med en samlet spilletid på kun 39 minutter opridser trioen et sjæleligt forfald, der er den russiske forfatter Fjodor Dostojevskij værdigt. Man må give respekt for, at gruppen er tro over for den retning, de har valgt. Der lefles ikke for mainstreamradio, og flere af sangene får lov at dvæle i detaljerigdom, mens de overskrider fem minutters længden.”

Den første single fra den kommende plade bærer titlen ”You’re Nothing”, og den udkommer med musikvideo engang i september. Indtil da kan duoens single ”Call Me Rage” fra ”The Worrying Kind” nydes herunder.


ANNONCE