Nyhed

Stor sangerinde til Danmark

GAFFA.dk - Alt om musik

Der er girl power på programmet, når Katie Melua med backup fra 25 kvinder i The Gori Women’s Choir giver koncert i Aarhus, Aalborg og København til efteråret 2018. Billetsalget starter på mandag den 4. december klokken 10.

Den britisk/georgiske sangerinde Katie Melua vender tilbage til Danmark i 2018, hvor hun spreder musikalsk magi i selskab med 25 kvinder fra The Gori Women’s Choir. De tre danske koncerter i Aarhus, Aalborg og København bliver en del af hendes europaturné til næste efterår.

Du kan opleve Katie Melua og The Gori Women’s Choir her:


Aarhus: Musikhuset lørdag den 27. oktober 2018
Aalborg: Aalborg Kongres- og Kultur Center den 28. oktober
København: Operaen den 30. oktober 2018.

I 2016 var Melua også aktuel med lignende koncerter i Danmark, da hun turnerede med albummet In Winter. Albummet var skabt i samarbejde med The Gori Women’s Choir, og det 25-mand store kor var også var med på turné. Hos GAFFA fik showet 4 flotte stjerner under overskriften ”Silkeblød Melua med forplantende ro”.

In Winter har desuden fået et facelift på en special edition, der netop er udkommet i år. På 2017-versionen er der tilføjet markant flere sange, så pladen nu er et dobbeltalbum.


Den 33-årige sangerinde, sangskriver og guitarist fik sit gennembrud som blot 19-årig med debutalbummet Call off the Search, der solgte mere end 1,8 millioner eksemplarer i de første måneder og blandt andet indeholdt det verdensomspændende hit ”The Closest Thing to Crazy”. Debuten blev i 2005 fulgt op med albummet Piece By Piece, hvorpå man finder hittet ”Nine Million Bicycles”.

På trods af sin unge alder har Katie Melua solgt over 11 millioner album og modtaget imponerende 56 platin-plader, og hendes klokkeklare stemme, dragende sange, solide guitarspil og eventyrlige univers er en karakteristisk lyd, som Melua har holdt fast ved gennem alle årene.

Hør sangen ”Dreams of Fire” fra 2016-pladen In Winter her, hvor også The Gori Women’s Choir optræder:

Få et genhør med gennembrudshittet ”The Closest Thing to Crazy” her:ANNONCE