Nyhed

Interpol giver dansk koncert – spiller album i fuld længde

Gruppen kommer til landet til sommer

New York-bandet Interpol giver koncert i DR Koncerthuset søndag den 27. august.

I 2017 fejrer Interpol 15-års jubilæum for debutalbummet ”Turn On The Bright Lights”. I den anledning giver de Brooklyn-baserede indierockere en håndfuld koncerter til sommer, hvor albummet bliver spillet i sin fulde længde. 

Interpol blev dannet i 1997 og var en del af den New York-indierockbølge, der også gav os navne som The Strokes og The National i start-nullerne. Paul Banks' karakteristiske dybe vokal har sammen med blandt andet de karakteristiske, skarpe guitarriffs fra Banks og Daniel Kessler givet bandet stor succes. 
 
For fem år siden udkom ”Turn On The Bright Lights” i en 10-års jubilæumsudgave med remasterede numre samt bonusmateriale i form af B-sider, demoer med mere – heriblandt ”Specialist”, der var med på bandets tredje ep, men ikke kom med på debutalbummet tilbage i 2002.
 
Interpol er for tiden i gang med at arbejde på nyt materiale, der forventes at blive udgivet i 2018.
 
Interpol gav senest dansk koncert, da de spillede på NorthSide 2015. Her uddelte GAFFAs anmelder Kristoffer Veirum fire stjerner og skrev blandt andet: "Dagslys burde være forbudt, når Interpol går på en scene. Klædt i sort – skjorter, læderjakker, Daniel Kessler i sit vante jakkesæt, skarpt italiensk snit. Kun indpiskeren Sam Fogarino bag trommerne trodser farvekoden i hvid skjorte og sorte Ray Ban Wayfarers. Med sig har de en ny mand på bas samt, hvad der ligner Dave Grohls uægte fætter på keys." Læs hele anmeldelsen her.

Billetsalget starter fredag den 27. januar kl. 10.00
 
Varm op med "Obstacle 1" fra "Turn on the Bright Lights":
 
ANNONCE