Nyhed

Ny scene og to nye navne til Grøn

Blandt andre Kongsted kan opleves på den grønne karavane

Grøn Koncert er klar med en ny scene og to nye navne, Kongsted og Node.

Scenen har fået navnet ”Fra grøn til Grøn”, fordi den skal udgøre en platform for artister, der er godt på vej mod deres gennembrud – i første omgang afsløres Kongsted og rapperen og sangeren Node til scenen, og i løbet af juni vil en publikumsafstemning afgøre, hvem der ellers skal spille på scenen. 

”Fra grøn til Grøn”-scenen åbnes af Kongsted. Senere på dagen kan man opleve rapperen og sangeren Node, der netop nu er aktuel med singlen ”Blæst”, og som allerede har ligget i toppen af de danske hitlister med blandt andre ”De snakker bare” og ”Pakker Bar”. De er begge artister, der streames i stor stil.


Publikum er med til at bestemme

Koncertturnéen Grøn har tradition for at køre rundt med de mest populære danske musiknavne. Som noget helt nyt kan publikum nu være med til at bestemme nogle af de artister, der skal med på koncertturnéen og spille på den nye scene.

”Nogle gange kommer sommerens største hits fra musikere, der endnu ikke er brudt helt igennem lydmuren på den danske musikscene. ’Fra grøn til Grøn’-scenen giver os mulighed for at få disse artister med, så vi har et program, hvor der både er plads til garvede artister og de helt ’grønne’” fortæller indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen.


Varm op med Nodes "Pakker bar":

 


 

 

ANNONCE