Nyhed

Julie Maria klar med ny musikvideo

Sangerinden vugger sig igennem ny livsbekræftende single

Julie Maria har været ganske aktiv i 2017. Med to singler ude er hun nu også klar med musikvideo til seneste udspil, ”Sådan Det Skal Være”. Singlen er fra det kommende album, der forventes at få udgivelsesdato i maj. I den nye musikvideo ser vi en ganske mutters Julie Maria midt i Odd Fellow-palæet, hvor hun svajer og danser sig igennem tonerne i et udtryk, som man må sige er meget direkte. Den let boblende atmosfære i versene lader sig udforme i mindre klimakser på omkvædene, som dog stadig domineres af Marias vokal, der fylder den store sal: ”Det er sådan, det skal være / for det er sådan vi er”.

Der er altså lagt i kakkelovnen til en spændene udgivelse i maj. Fans af Julie Maria har også måttet væbne sig med tålmodighed, eftersom de to nye singler er første nyt i fire år fra sangerindens hånd. I denne periode har der været tid til børn og selvransagelse, men nu er Julie Maria altså klar til at genoptage musikken.

Julie Maria har selv udtalt sig om releaset af ”Sådan skal det være”:


– Hele mit liv har jeg arbejdet med og imod livets paradokser. Hvis man kender mine sange, vil man vide, at jeg ikke har forholdt mig sovende, men har været i en konstant selvransagende proces i forsøg på at fange kimen til en frihed, jeg altid har vidst fandtes indeni mig. Men der var noget imellem mig og den – friheden.

– Jeg har skrevet de første 50 sange om at være på vej for at finde hjem. Jeg har brugt de fleste af mine vågne timer på at forstå livets uendelige paradokser. Jeg har konstant bevæget mig på en knivsæg, hvor jeg oplevede at jeg kunne falde til begge sider. Men en morgen vågnede jeg med en ny og dejlig fornemmelse af helhed i min krop. Jeg slog øjnene op og slog ud med armene og greb sætningen der dansede over mit hoved. Der stod: Julie, drop det. Du kommer aldrig hjem. For det er sådan, vi er. Og det er sådan det skal være, afslutter Julie Maria.

Julie Maria vil være at opleve på Jazzhouse i København d. 18 maj. 


Se musikvideoen her:

ANNONCE