Nyhed

Tyga kommer til Danmark

GAFFA.dk - Alt om musik

Fyren med halstatoveringerne, de tunge kæder og fortiden i den famøse Kardashian-familie rammer dansk jord. Det går ned torsdag den 22. februar på Train i Aarhus og fredag den 23. februar på Vega i København.

Tyga sendte sit debutalbum No Introduction på gaden tilbage i 2008, hvorfra singlen ”Deuces” strøg ind som nummer et på ”Billboard Hot R’n’B/Hip-Hop”. Siden da har den amerikanske rapper udgivet en stribe mixtapes og studiealbum, været Grammy-nomineret og tilbagelagt samarbejder med nogle af hiphoppens sværvægtere såsom Kanye West, Drake, Lil Wayne og Vince Staples.

Bag akronymet Tyga (Thank You God Always) finder man Michael Ray Nguyen-Stevenson, som er born and raised i Comptons ghetto-miljø. Den spæde start af karrieren bød på små lokale shows og mixtapes, men med en hjælpende hånd fra sin fætter Travie McCoy fra Gym Class Heroes udgav Tyga singlen "Coconut Juice". I kølvandet på singlen kom en pladekontrakt med Bat Squad Records.


Siden da har Tyga føjet fem studiealbum til diskografien, hvoraf det seneste BitchlmTheShit2 udkom i sommer. Albummet er efterfølgeren til Tygas 2011-mixtape BitchlmTheShit og er velbesøgt af kunstnere som Young Thug, Chief Keef, Quavo, Vince Staples og Ty Dolla $ign.

Til februar tager han sit seneste udspil under armen og rammer Danmark, når han besøger både Aarhus og København.

Billetsalget starter fredag den 17. november klokken 10.00.


Lyt til Tyga-baskeren "Rack City" herunder. 

ANNONCE