Nyhed

Fans reagerer på befamling under koncert

GAFFA.dk - Alt om musik

Under en koncert i Las Vegas, satte Harry Styles sig på knæ på det yderste af scenekanten, og en tilskuer i forreste række benyttede desværre denne mulighed til at række ud efter sangerens skridt.

Da en fan griber ud efter popstjernens ædlere dele, er han hurtig til at skubbe de ivrige hænder væk. Han rejser sig hurtigt og resolut inden han bevæger sig tilbage på midterscenen. Siden er optagelser af selve episoden begyndt at florere på nettet, hvilket har affødt en del reaktioner fra fans, der med hashtagget #RespectHarry, opfordrer til at man respektere den tidligere One Direction-sanger og hans grænser.

Artiklen fortsætter under videoen.


 

I de fleste tweets forsøger fans velmenende at minde folk om, at selvom Harry Styles er yderst populær og sandsynligvis figurerer som objekt for mange våde drømme, så er han stadig et menneske. Han fortjener naturligvis også at blive respekteret - og at det naturligvis ikke er i orden at gramse uopfordret på hans skridt.

Artiklen fortsætter under disse tweets.


Som et alternativt modsvar er en anden video også begyndt at florere. Her har Styles igen bevæget sig ud til scenekanten, dog uden at sætte sig på knæene. I stedet for at gribe uopfordret og overdrevent ud efter den eftertragtede sanger, nøjes fans i dette tilfælde med at røre hans sko med en enkelt finger.

ANNONCE