Nyhed

Karl William og Burhan G joiner forces

GAFFA.dk - Alt om musik

Den nye single hedder “Samme Vej”, og er resultatet af, at de to kunstnere har sat sig sammen i studiet.

Karl William og Burhan G. Måske ikke de to danske kunstnere, trods deres fælles plads i toppen af den danske pop, man havde forestillet sig indgå et samarbejde. Men nogle bag kulisserne har altså fået den gode ide - og sammensmeltningen af tænksom poesi og en klassisk Burhan G’sk pop-lyd bliver til “Samme Vej”, der er ude i dag.

Burhan G, Danmarks egen følsomme pop-prins siden 00'erne, er også meget bevidst om de respektive kompetencer og kendetegn for de to kunstnere:

- Det føltes som den største naturlighed at lave musik med Karl William. Og jeg synes, det lykkedes at kombinere Karls poesi med min glæde for store armbevægelser i melodierne. Det er et landskab af lyd, hvori der er et skarpt øjeblikbillede af livet.

Burhan Gs omtalte store armbevægelser er da også at finde i omkvæddet på sangen, der tager tempoet op i et nyt gear. 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Soleima indkapsler sin generation

Hvis du ikke allerede var fan af en eller begge af kunstnerne, så er der chance for det nu. For kombinationen af stærke musikalske kompetencer giver en fløjlsblød pop-ballade, der fortæller om deres oplevelser med livets store spørgsmål - hvorfor er vi her?

- Jeg har selv brugt rigtig meget tid på at gruble over, hvad min årsag er. Jeg tror, det tager hele livet at finde ud af det. Og det vigtigste at vide er nok, at du ikke kan finde den alene. Vi hjælper hinanden. Ved at mødes, ved at forelske os, ved at tale sammen - eller ved at lave musik sammen, fortæller Karl William.

Nyd solen med ekstra varme fra "Samme Vej":

ANNONCE