Nyhed

Steel Panther udgiver ny "Pussy Melter" efter beskyldninger om sexisme

GAFFA.dk – alt om musik

Glam-bandet Steel Panther blev i sidste måned kritiseret for guitar-effekten Pussy Melter. Sidenhen blev produktet trukket tilbage – men nu har bandet selv skabt en ny effekt med selvsamme navn.

Amerikanske Steel Panther blev i juli kritiseret for at have indgået et samarbejde med den Aarhus-baserede, verdensomspændende guitareffektproducer TC Electronic. Sammen skabte de guitar-effektn Pussy Melter. Pedalen blev mødt med en masse kritik og blev udråbt til at være sexistisk.

En beskrivelse på virksomhedens hjemmeside lød: "Da vi mødtes med Steel Panthers åh-så-ydmyge guitarist, havde han kun en betingelse: At tonen er så våd som damerne på første række."

LÆS OGSÅ: Steel Panther og aarhusiansk pedal-producent beskyldt for sexisme

Virksomheden TC Electronic trak efterfølgende "Pussy Melter" tilbage med følgende udtagelse:

"Det er blevet klart, at en række mennesker er blevet fornærmet af titlen og beskrivelsen af et delay TonePrint, som vi skabte for over et år siden med Steel Panthers Satchel. Det har aldrig været vores hensigt at fornærme nogen. Vi erkender, at materialet var upassende, og vi har fjernet den pågældende TonePrint fra appen, og vi vil tage den ned fra vores hjemmeside så hurtigt som muligt. Vi undskylder oprigtigt."

LÆS OGSÅ: Guitareffekten "Pussy Melter" trukket tilbage efter sexisme-anklager

Nu har Steel Panther meddelt, at de vil sælge en ny Pussy Melter på deres egen hjemmeside og uden TC Electronic. Den lyserøde guitarpedal indeholder effekter kaldet "dirty", "loud", "booty" og "sizzle". En kontakt har følgende muligheder: "moist" eller "gushing" og jack-kablerne er mærket med "pull out" og "stick it in". 

I en beskrivelse af produktet skriver bandet følgende: "Lyden, der bliver skabt af Pussy Melter-toneprintet, var beregnet til at give glæde til kvinder, som lytter til det. Steel Panther er glade for at kunne annoncere, at vi nu kan tilbyde behagelige øre-orgasmer til alle".


ANNONCE