Nyhed

Unknown Mortal Orchestra vender tilbage til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Det amerikanske/newzealandske psykedelisk indierockband gæstede i weekenden Danmark, da de var en del af musikprogrammet til Haven Festival. Nu gæster de allerede landet igen til november.

Den 6. november vender Unknown Mortal Orchestra tilbage, når de atter lægger vejen forbi København – denne gang til en indendørsoptræden i Store Vega. 

Bandet med multiinstrumentalisten Ruban Nielson i front albumdebuterede i 2011 med det selvbetitlede album. Deres fjerde og seneste album, Sex and Food udkom tidligere på året. Koncerten i Store Vega er en del af kvartettens omfattende verdensturné. 

LÆS OGSÅ: Unknown Mortal Orchestra: Lille Vega, København

I 2016 var det særprægede orkester en del af festivalprogrammet på NorthSide Festival. En koncert, som GAFFA anmeldte til fire stjerner med følgende ord: "Publikum var imidlertid overbevist, de ofte 70’er inspirerede og små-psykedeliske sange var nået under huden på dem, og da koncerten nåede sin afslutning, var det svært at finde nogen, der stod stille" 

Når Unknown Mortal Orchestra indtager Vega, er det med med amerikaneren Yuno som support. Solisten udgav debutalbummet Moodie i juni, et album hvis stil er inspireret af pop- og indiegenren.   

LÆS OGSÅ: Ukendt orkester vandt publikum over på deres side

Billetsalget til koncerten i Store Vega er netop skudt i gang. 

Varm op til koncerten med nummeret "Hunny Bee" fra gruppens seneste album. 

ANNONCE