Nyhed

Boy George & Culture Club udskyder dansk koncert

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Gruppens planlagte koncert i Forum Black Box den 7. december bliver udskudt og flyttet til et nyt spillested

Den nye dato rykkes til lørdag den 13. april. Det planlagte spillested, Forum Black Box, lukker som koncertsted i marts, og derfor flyttes koncerten i stedet til Spektrum Arena i Vejle. Billetter købt til Forum Black Box-koncerten vil blive refunderet, og de eksisterende billetkøbere vil få tilsendt et eksklusivt førsalgs-link, så de får første-købsret på det nye billetsalg.

Årsagen til, at koncerten udskydes, er uforudsete logistiske udfordringer på bandets tour. Den omfattende tour bringer Boy George & Culture Club rundt til 52 spillesteder i Nordamerika og Europa. Koncerten i Forum skulle have været tourens punktum, men flyttes nu frem til foråret i stedet.

BC Hospitality Group, der står for driften af Forum, og også driver Bella Center og en række hoteller, har opsagt sin lejeaftale med Forums ejer, forretningsmanden Poul Sundberg, skrev Ekstra Bladet i september, og nu er stedets fremtid uvis.

LÆS OGSÅ: Boy George & Culture Club er tilbage efter 19 år

Publikum kan dog glæde sig over, at en ny dato er fundet. Når det legendariske new-wave popband ruller ind på dansk jord, er det både med et bagkatalog af ikoniske hits som "Karma Chameleon" og "Do You Really Want To Hurt Me" samt helt nye sange. Selv udtaler Boy George om turnéen:

– Vi har sammensat et fantastisk show, der bliver fyldt med hits og fabulous memories. Vi ved, at det uden tvivl bliver dette forårs bedste aften i byen.

Gennem tre årtier og med mere end 150 millioner solgte singler og plader fortsætter det farverige ensemble med at skabe ny musik. Præmissen for at Boy George vendte tilbage til kulturklubben efter en lang pause, var at det ikke skulle være et nostalgi-act. I oktober udkom det nye album Life, der modtog fire stjerner fra GAFFAs anmelder under overskriften "Culture Club holder sig relevante på solidt comeback-album":

"Resultatet er Life, der på fremragende vis ajourfører foretagenets sympatiske og funksoulede reggaepop [...] Jo, Culture Club anno 2018 har bestemt stadig noget at byde på."

LÆS OGSÅ: Culture Club holder sig relevante på solidt comeback-album

Billetsalget til Boy George & Culture Club i Spektrum Arena i Vejle starter den 6. december klokken 10.00.

ANNONCE