Nyhed

Nick Cave-koncerten i Royal Arena bliver til biograffilm

GAFFA.dk – Alt om musik

Den 12. april kan Nick Cave & The Bad Seeds opleves i en koncertoptagelse på det store lærred, og det er ikke et hvilket som helst show for et dansk publikum.

Er du fan af Nick Cave & The Bad Seeds, bør du finde vej til til biografen, for kun denne ene aften, 12. april, kan du opleve (eller genopleve) en af koncerterne på deres 2017-verdensturné i 500 biografer verden over, herunder i en række danske byer. Se, hvor du kan se filmen på Nick Caves hjemmeside.

Filmet i Københavns Royal Arena den 20. oktober 2017 indfanger koncertfilmen Distant Sky en udsolgt koncert med Nick Cave & The Bad Seeds, hvor de fremfører sange fra deres seneste album Skeleton Tree sammen med højdepunkter fra deres store bagkatalog.


LÆS OGSÅ: Guddommeligt gensyn med mesteren fra Melbourne

Turnéen startede i Australien i januar 2017, før den fortsatte over USA og sluttede i Europa, med fremragende anmeldelser verden over. Det var Caves første turné oven på udgivelsen af det sorgbearbejdende album Skeleton Tree, der var indspillet efter hans 15-årige søn Arthurs tragiske død ved en faldulykke i 2015.

LÆS OGSÅ: Nick Cave-interview: – Jeg har ikke råd til at henfalde til depression


Når det lige er i København, Cave har valgt at filme koncerten, skyldes det formodentlig, at denne koncert modsat de andre på turnéen bød på en duet med den danske sopran Else Torp, der også medvirker på albummet Skeleton Tree på netop sangen "Distant Sky", der er blevet titlen på filmen.

LÆS OGSÅ: Else Torp: Jeg tænkte ikke så meget på Nick Cave-myten

Koncertfilmen er instrueret af den prisvindende filmskaber David Barnard.


Hør duetten "Distant Sky" med Else Torp fra albummet Skeleton Tree:

ANNONCE