Nyhed

Meat Loaf planlægger verdensturné – uden at synge

GAFFA.dk – Alt om musik

Meat Loaf planlægger ny verdenturné, "Back Out of Hell Tour", en turné hvor sangeren ikke vil synge på et eneste nummer. Burde turnéen i virkelighed kaldes "Mute Loaf of Hell Tour"?

Det vil være den 27-årige American Idol-vinder fra 2014, Caleb Johnson, 27, der vil synge i stedet for den 70-årige veteranrocker grundet dennes vokale problemer, der startede for nogle år siden.

En musikkilde udtaler til The Sun: "Meat Loaf er bekymret for, at han ikke kan præstere de større numre efter at have mistet sin stemme for et par år siden."


Meat Loaf har været afhængig af præ-indspillede vokalnumre live i et stykke tid, men vil ikke mime på en ny stor turné. I stedet giver Meat Loaf stafetten til Caleb, som han er en stor fan af. Meat Loaf vil til gengæld mellem sangene fortælle historier om, hvordan han mødte Jim Steinman, som han har arbejdet sammen med siden halvfjerdserne, og andre anekdoter. Meat Loaf håber, at verdensturnéen vil blive en stor succes og ende i Las Vegas.

LÆS OGSÅ: En forgæves dødskamp

Planerne for den internationale turné vil blive offentliggjort i nær fremtid


Kilden tilføjer til The Sun: "Han har en virkelig engageret kerne-fanbase, som ofte accepterer hans underlige og vidunderlige veje. Men at de betaler for at se en anden synge hans hits, kan være et skridt for langt."

Se musikvideoen til "I'd Do Everything For Love (But I Won't Do That)" (1993) her:


ANNONCE