Nyhed

Wonderfestiwall klar med det fulde program

GAFFA.dk – alt om musik

Den bornholmske festival Wonderfestiwall har offentligjort årets fulde program. 18 nye navne er netop blevet annonceret. 

Festivalen løber af stablen fra den 16. august til den 19. august ved Hammerhus på solskinsøen Bornholm. Wonderfestiwall har udvidet med en helt ny scene, som betyder, at den i år kan præsentere endnu flere artister. Hele 42 artister er nu på det fuldendte program. 

De 18 nye artister er følgende: Carpark NorthLewis CapaldiKesiMoses:AndreasAlexander OscarPelle Peter Supreme TeamNonsensZookeepersJadaFaustixHumørekspressen feat. Kandis JohnnyEOS TribeIVYxMELONatjagerClara, Deamon Head og The House. 

17 danske artister samt den skotske Lewis Capaldi. Den 21-årige skotte har tidligere opvarmet for Sam Smith og Rag ’N’ Bone Man. Han udgav sin første ep Bloom i 2017. GAFFA spåede tidligere i år, at Capaldi var en artist, som ville få stor international succes i 2018, en musiker som leverer stærke sange med en solid vokal.

"Vi er særligt glade for at kunne præsentere Lewis Capaldi fra Skotland for vores publikum i år. Sammen med Alma fra Finland kommer han til at tegne de store udenlandske navne på vores festival, som peger fremad mod vores ambition om at kunne præsentere større udenlandske kunstnere i de kommende år," udtaler Jesper Larsen fra Wonderfestiwalls musikråd.

LÆS OGSÅ: De bliver store i 2018 – internationalt

Alexander Oscar spillede tidligere i år på Spot Festival, en optræden, som GAFFA tildelte fire ud af seks stjerner til og kaldte ham en musiker med et stort potentiale. Alexander Oscar har udgivet de to singler "Ocean View" og "Number", sidstnævnte som allerede er blevet streamet ni millioner gange siden udgivelsen i februar. 

Natjager spillede under weekendens Copenhell, hvor GAFFAs anmelder skrev følgende: "Natjager er uden tvivl et friskt pust. Der findes ingen som dem på den danske musikscene." Derudover var gruppen tidligere i år nomineret til en GAFFA-Pris i Årets Danske Hardrock/Metaludgivelse for debutalbummet Hvad rejser bringer.

LÆS OGSÅ: Skærende vokaler og tunge grooves

Sangerinden Jada har blot udgivet to singler, men har allerede opnået stor succes. Hendes første single "Keep Cool" fra januar har allerede over en millioner afspilninger på Spotify. 

LÆS OGSÅ: Jada kræver albuerum og mangfoldighed

Tidligere offentliggjorte navne lyder blandt andet på: Alma, Mew, Scarlet Pleasure, Turboweekend, Benal, Anne Linnet, Love Shop og Hugo Helmig samt mange flere. 

Se det fulde program lige her

ANNONCE