Nyhed

Verdensstjerne erkender kriminalitet efter en vild nat i Stockholm

GAFFA.dk - Alt om musik

Efter at have spillet på Annexet i Stockholm gik den amerikanske rapper G-Eazy på natklub med to venner. Der brød et slagsmål ud ved 3-tiden om natten til torsdag, og G-Eazy skulle da have slået en vagt med knytnæve.

Rapperen blev anholdt af politiet, og anklager Carl Mellberg krævede, at han blev tilbageholdt, fordi man mente, at der var en fare for, at rapperen ville flygte. 

G-Eazy blev taget ind for vold mod embedsmand, voldsom modstand og narkokriminalitet vedrørende egen besiddelse af kokain. Han anerkender alle mistanker, men siger, at han ikke kan huske alt.

LÆS OGSÅ: Suede giver to danske koncerter med nyt album i ryggen

"Jeg husker, at jeg sloges med nogen. Jeg kan huske, at nogen holdt mig nede. Jeg husker at forsøge at blive fri af grebet," sagde han under en afhøring ifølge Metro.se.

Han husker også, at han har slået en sikkerhedsvagt fire gange med sin knytnæve. Han siger, at han var vred på vagten, og at han ikke følte sig respekteret.

Retsforhandlingerne afholdes i Stockholms tingsret senere i dag. Hvilken straf, der kan vente den amerikanske rapper, ville anklageren ikke fortælle i går.

G-Eazy skal spille en udsolgt koncert i Den Grå Hal i København på søndag den 6. maj, men vi ved endnu ikke, om det kommer til at ske. Live Nation, der arrangerer koncerten har endnu ikke informationer om, hvorvidt han bliver løsladt inden.

Vi følger sagen... 

ANNONCE