Nyhed

Keith Richards undskylder sterilisations-joke over for Mick Jagger

GAFFA.dk - Alt om musik

Hvad der startede som en joke grundet Jaggers alder og børneflok på otte, er nu blevet til udtalelser, som Richards mener, at han bør undskylde for.

Den 73-årige Jagger kunne i december 2016 byde sin første datter med kæresten Melanie Hamrick velkommen til verden, hvilket for nylig førte til en skarp kommentar fra Richards, som han gav i et Wall Street Journal-interview.

“Det er på tide, at han bliver snittet – du kan ikke være en far i den alder. De stakkels børn!” har Richards udtalt, men nu har han givet følgende undskyldning på Twitter: “Jeg fortryder dybt mine kommentarer om Mick i Wall Street Journal-interviewet, som var helt uacceptable. Jeg har selvfølgelig undskyldt over for ham ansigt til ansigt."

LÆS OGSÅ: The Rolling Stones annoncerer ny turné

Undskyldningen er forhåbentlig modtaget, da The Rolling Stones netop har annonceret europæiske datoer til deres “No Filter Tour” tidligere denne uge. Det er blandt andet første gang, bandet spiller i England i fem år.

Den sidste udgivelse fra bandet er deres blues-coversalbum Blue and Lonesome, der ligesom Jaggers yngste datter er fra december 2016. Richards kunne dog i omtalte interview også fortælle, at et nyt album var på vej fra bandet; “Jeg kommer til at lyde som Trump – ‘Det skal nok ske, I skal ikke bekymre jer om det’ – men det er i de tidlige stadier. Vi har gang i noget materiale, der er meget interessant." 

ANNONCE