Nyhed

Nyt Ryan Adams-album på trapperne

GAFFA.dk - Alt om musik

Så sent som sidste år udgav Ryan Adams albummet Prisoners, men trangen til at skabe musik vil ingen ende tage, og countryrockeren er nu snart klar med endnu et album.

Adams kunne i går dele på sin Twitter, at han har indspillet 11 sange til et nyt album, der altså ikke kan være længe undervejs: “11 sange tracked og vokaler færdige. Album er finurlige væsener, nogle gange vågner de op, som om de bare ikke kan vente på at blive født.” Adams har teaset sit album med forskellige opslag fra studiet på Twitter siden februar. Den seneste udgivelse fra Adams er singlen "Baby I Love You", som udkom på Valentinsdag, nærmere betegnet den 14. februar i år. 


Det sidste album Prisoners blev udgivet i februar 2017 og var det 16. i rækken fra Adams, hvor specielt det gennemslagskraftige åbningsnummer “Do You Still Love Me?” blev et hit. Adams har også udgivet en b-side-udgave af albummet og står også bag et populært cover-album af Taylor Swifts 1989

Prisoners fik hele fem stjerner af GAFFAs anmelder og ord med på vejen som: "Efter flere års retningsløs ørkenvandring ud i det store kunstneriske ingenting er inspirationen endelig vendt tilbage." Et album om ulykkelig kærlighed af musikeren fra North Carolina. Læs den fulde anmeldelse her.


ANNONCE