Nyhed

Oplev hiphop-podcastserien Den Nye Stil live i København

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den Nye Stil er dedikeret til at hylde dansk rap og hiphop, og denne hyldest når til december nye højder.

Med tre sæsoner har den populære P3-podcastserie Den Nye Stil zoomet ind på skabelsesberetningen for dansk rap, hvor vært Pelle Peter Jensen fortæller og taler med adskillige koryfæer fra den danske hiphop-verden. Nu toppes den prisvindende podcastserie med et live-arrangement, der indtager Store Vega onsdag den 26. december. 

LÆS OGSÅ: Pelle Peter Jensen: Hvis det skal være, er Lars Lilholt altid frækt


Aftenen vil være den ultimative hyldest til nogle af de vigtigste personligheder i dansk rap med et hav af anekdoter, og hvor aftenen vil bringe nogle af de mest legendariske danske rappere tilbage på scenen. Om arrangementet siger vært og dj Pelle Peter Jensen følgende:

– Det er jo en drengedrøm at samle nogle af de her drenge i så episk en sal som Store Vega. Jeg har det for vildt over, at flere af de her navne, og dansk rap som genre, havde svært ved at blive anerkendt, da de startede – og nu får de deres egen hyldestaften på P3. Det er velfortjent, og det bliver forhåbentlig en kæmpe fest, hvor både publikum og rapperne får en oplevelse, de ikke lige glemmer. Med masser af overraskelser og store øjeblikke.

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu


Arrangementet i Vega vil komme i kølvandet på premieren af fjerde sæson af Den Nye Stil, den 10. december. Aftenen vil blive sendt live på P3, og lineuppet vil offentliggøres i løbet af december. 

Billetsalget starter i dag, den 21. november, klokken 12.30. 

ANNONCE