Nyhed

VIDEO: White Lies inviterer mangfoldigheden med ind i soveværelset

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

White Lies hylder menneskets forskelligheder i "Believe It". Se videoen ovenfor.

I White Lies' nye video til nummeret "Believe It" tager de os med til Tijuana, Mexico. Her møder vi en række forskellige ansigter og lokationer, der alle skildrer storbyens mangfoldighed, mens tonerne af bandets velkendte post-punk brager i gennem.

Bag videoen står filminstruktør David Pablos, vinder af Mexican Academy of Film Award. Pablo, der selv er opvokset i Tijuana, har en helt særlig forbindelse til arbejdet med videoen. Han beskriver det således:


- Ikke kun det urbane landskab, men dets liv, fyldt med kontraster og modsætninger: en by af indvandrere med en grænsevæg, der krydser den. Det, der fascinerer mig mest i det, er den "anderledeshed", der er – det vil sige de mennesker, der sjældent ses, men også bekræfter byens identitet. Jeg ville give dem en stemme.

Bandets hensigt har dog ikke været at lave en politisk video, men snarere en film om mennesker, deres hjem og det liv, der omgiver dem.

LÆS OGSÅ: White Lies giver danske koncerter – og har album på vej


Der er i nær fremtid en helt masse at se frem til for gruppens fans – ikke mindst de danske. Bandets femte album Five udkommer nemlig den 1. februar og skyder gang i en længere række europæiske livekoncerter fra det engelske band, der den 1. marts rammer Train i Aarhus og den 2. marts Store Vega i København.

Ifølge bandet selv udgør pladen en milepæl, der skubber til grænserne for deres gængse lydunivers. I skabelsen har White Lies inviteret Ed Buller, Alan Moulder og Flood indenfor – kunstnere, de før har haft vellykkede samarbejder med.

ANNONCE