Nyhed

BEEF: Fejden mellem Nicki Minaj og Cardi B eskalerer

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Cardi B raser igen mod Nicki Minaj i en lang række Instagram-videoer, efter Minaj i går aftes kritiserede hende i sit radioprogram Queen Radio. 

Stridighederne, der kom til overfladen i september, hvor Cardi B slog ud efter rap-kollegaen til en galla-fest, er blusset op igen. Nicki Minaj talte i går aftes om episoden i sit radioprogram på Beats 1, hvorefter Cardi B smed adskillige Instagram-videoer op, hvor hun raser mod kollegaen. 

LÆS OGSÅ: Cardi B og Nicki Minaj tæt på håndgemæng


I den første af mange videoer adresserer Cardi B Minajs påstande om galla-festen tilbage i september, hvor hun beskylder Minaj for at være en ussel løgner: 

"Du lyver så meget, at du ikke kan holde styr på alle dine løgne. Først siger du, at du sidder inde med optagelser, men så siger du, at du vil betale 100.000 dollars, hvis nogen giver dig optagelserne? Prøv at tale, så det giver mening!" 

Artiklen fortsætter under videoen 


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Et opslag delt af CARDIVENOM (@iamcardib) den


Efter det lange video-rant, som kan ses på Cardi Bs Instagram-profil, hvor hun blandt andet kalder kollegaen for en "fucking hater" og "syg i hovedet", fyrer Nicki Minaj tilbage i en række Twitter-opslag, hvor hun blandt andet beskylder Cardi for at være en "overbevisende løgner" og udfordrer kollegaen til at komme og lave et interview med hende i sit radioprogram, hvor de kan snakke ud om tingene. 


Efter en lang Twitter-storm postede Nicki Minaj et endegyldigt opslag, hvor hun ytrer ønske om at sætte punktum for "denne latterlige diskussion" og kun tænke positivit og fremad, hvorefter Cardi B poster et screenshot af opslaget på Instagram og erklærede sig enig. 


Det næste spørgsmål er så, hvor længe de to hiphop-kolleager kan beholde fløjlshandskerne på. Gallagher-brødrene får kamp til stregen af disse to.

LÆS OGSÅ: Cardi B forklarer årsag til slagsmål med Nicki Minaj

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Nickiminaj alright then! Let’s keep it positive and keep it pushing!


Et opslag delt af CARDIVENOM (@iamcardib) den

ANNONCE