x

Cardi B forklarer årsag til slagsmål med Nicki Minaj

Cardi B forklarer årsag til slagsmål med Nicki Minaj

I nyt interview fortæller Cardi B, at det særligt var kommentarer om hendes evner som mor, der fik bægeret til at flyde over.

Det ville være synd at sige, at den amerikanske rapper går ubemærket hen i medielandskabet for tiden. Tværtimod tiltrækker hun en hel del opmærksomhed, der for tiden særligt drejer sig om fysiske kontroverser. Den seneste måned har hun været involveret i hele to slagsmål, der begge angiveligt er opstået på hendes initiativ.

En aften i september var det tæt på at komme til håndgemæng mellem de to stjernerappere Cardi B og Nicki Minaj, da de mødtes ved en fest arrangeret af modemagasinet Harper's Bazar under New Yorks modeuge. Her havde Cardi B angiveligt henvendt sig til Minaj og beskyldte hende for at sprede løgne, hvorefter en sikkerhedsvagt ramte Cardi B i ansigtet med en albue. Herpå smed Cardi B en sko efter Minaj, som dog ikke blev ramt, og Cardi B forlod festen barfodet med en stor bule i panden.

LÆS OGSÅ: Nicki Minaj raser mod Cardi B efter konflikt

Ifølge Rolling Stone har Cardi i et nyt interview med W Magazine netop uddybet, hvad der førte til den berygtede sko-kastningshændelse. Her siger hun blandt andet:

"I et stykke tid har hun langet ud efter mig med kække bemærkninger. Jeg talte med hende to gange før (slagsmålet, red.), og vi kom til en forståelse. Men hun fortsatte."

I interviewet forklarer stjernefrøet med det store temperament ligeledes, at det særligt var Minajs kommentarer om Cardis evner som mor, der fik hende i det røde felt – fordømmende bemærkninger om, hvordan det kunne falde Cardi ind at tage til fest med et nyfødt barn derhjemme.

LÆS OGSÅ: Cardi B. arresteret efter tur på stripklub

Blot få uger efter hændelsen befandt Cardi sig atter i en kontrovers, der førte til en arrestation efter en tur på stripklub, hvor hun efter sigende havde bestilt et par bekendte til at overfalde en af stedets bartendere, efter rygter om en affære mellem denne og Cardis rapper-mand Offset fra Migos.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA