Nyhed

En spillefilm om Amy Winehouse er på vej

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Familien til afdøde Amy Winehouse har netop givet deres skriftlige samtykke til skabelsen af en stor biopic om den verdenskendte soul-sangerinde.

Amy Winehouses drama-spækkede livshistorie, der havde en brat afslutning i 2011, kommer nu på det storre lærred. Monumental Pictures vil i 2019 påbegynde en filmatisering af Winhouses liv og karriere, ført an af den engelske filmproducer Alison Owen. 

LÆS OGSÅ: Amy Winehouse 2007 – Hjerteknust pige med ben i næsen


Mitch Winehouse, far til den afdøde sangerinde, har under en galla afholdt til ære for Amy Winehouse Foundation tilbage i oktober udtalt, at ideen om at lave en filmatisering om Amy Winehouse adskillige gange er blevet luftet for dem: "Det er selvfølgelig noget, vi har tænkt os at gøre, 100 procent", fortalte Mich Winehouse til gallafesten. 

"Vi vil gerne have en, der kan portrættere Amy sådan, som hun var... som den sjove, dygtige, charmerende og plagede person. Der er virkelig ingen grund til, at jeg skal lave filmen, eftersom jeg er hendes far. Men at få de rigtige mennesker til det er meget vigtigt, og det vil vi sørge for". 

Nyheden kommer kort efter annonceringen om, at familien planlægger en hologram-verdensturné i 2019. Familien håber, at begge projekter vil bringe opmærksomhed og samle penge ind til den fond, der er blevet stiftet i den engelske sangerindes navn. 


LÆS OGSÅ: Coldplay fejrer 20-års jubilæum med stor dokumentarfilm

En ny dokumentarfilm om den katastrofe-ramte sangerinde kaldet Back To Black har endvidere premiere til november. Denne dokumentarfilm vil være centreret omkring skabelsen af Winehouses andet studiealbum af samme navn. 

Tilbage i 2015 blev den første Winehouse-dokumentarfilm, Asif Kapadias Amy, en stor succes og modtog året efter en Oscar.


 

ANNONCE