Nyhed

Wangel spiller deres sidste koncert

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Wangel spiller afskedskoncert i Timotheuskirken tirsdag den 23. oktober.

Hvis du går rundt med et ønske om at se Wangel live, er det nu, du skal slå til. Den 23. oktober spiller den danske duo nemlig i Timotheuskirken i København. Her vil det overdådige kirkerum danne rammerne for bandets allersidste koncert.

I september afslørede duoen via deres Facebookprofil, at de havde valgt at afslutte deres musikalske samarbejde. Her skrev de blandt andet:


"Kasper og jeg har besluttet at stoppe med Wangel. Vi har lyst til at gå hver vores vej og prøve nye ting med musikken. Vi vil gerne takke alle jer, som har lyttet og deltaget i vores koncerter. I har været fantastiske og vi vil savne jer og se tilbage på alle de store oplevelser vi har haft sammen!"

Se den fulde besked nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Musikanmelder har hovedrollen i Wangels nye video


Wangel er et samarbejde mellem sanger Peter Wangel og producer Kasper Ejlerskov Leonhardt, der siden 2015 har tilføjet en særlig sfærisk lyd til den elektroniske popscene. Det blev to album og en række koncerter rundt i landet fra duoen, der netop har valgt at gå hver til sit.

Afskedskoncerten indgår i eventen TimoTirsdage, der sætter danske sangskrivere indenfor rock, blues, soul og folk i anderledes, typisk akustiske opsætninger. Der er derfor mulighed for at få en ærlig og fordybende musikoplevelse i det smukke kirkerum.

Koncerten er gratis.

ANNONCE