Nyhed

VIDEO: Danske Code Elektro er aktuel med ambitiøs sci-fi video

GAFFA.dk - 35 år i musikkens tjeneste

Den danske synthwave-kunstner Code Elektro er ude med en imponerende sci-fi-spækket musikvideo til nummeret "Shinobi". Se videoen ovenfor.  

Med sin nye musikvideo tager Code Elektro os ind i fremtiden, mere præcist år 2753, til en futuristisk japansk storby, der opretholdes af en ond mega-intans og dens ninja-robot-hær. Her møder vi en japansk, synsk kvinde, der på bedste Kill Bill-manér ønsker hævn efter drabet på sin kæreste og infiltrerer derved den diktatoriske virksomhed for at dræbe den skyldige leder, der spilles af Marvel-skuespilleren Maximiliano Hernández (Captain America, The Avengers, The Walking Dead). 

Det eksplosive cinematiske univers har tydeligvis fundet inspiration hos et nostalgisk cyberpunk-udtryk fra 80'erne à la Blade Runner. Musikvideoen, der mere minder om en kortfilm, er skabt af den Los Angeles-baserede instruktør Victor Velasco. 


LÆS OGSÅ: Ohio State Marching Band fremfører episk hyldest til Queen

Martin Ahm, kunstneren bag Code Elektro, udgav i 2015 sit debutalbum, Superstrings, som GAFFA i sin tid nominerede til Årets Danske Elektroniske Udgivelse. 

"Shinobi" er den nye single fra Code Elektros tredje og seneste studiealbum Triads – et electro-album, som GAFFAs anmelder roste med fem stjerner med overskriften "Dansk synthwave i international klasse". Læs anmeldelsen lige her


ANNONCE