Nyhed

Se trailer til ny Liam Gallagher-dokumentar: – Jeg ved, hvor fed jeg er

GAFFA – alt om musik

"Jeg er fucking berømt nok"

7. juni har en ny dokumentar om Liam Gallagher premiere, og nu er traileren til filmen As It Was blevet offentliggjort. Filmen er instrueret af Charlie Lightening og følger den tidligere Oasis- og Beady Eye-sanger under indspilningerne af hans første soloalbum As You Were fra 2017. Se traileren ovenfor.

I traileren ser man Gallagher på bagsædet af en bil, mens man hører ham tale på lydsiden, og som sædvanlig mangler han ikke selvtillid:


"Jeg gør ikke det her for at blive mere berømt, jeg er fucking berømt nok – I ved, hvad jeg mener. Jeg gør det ikke for pengenes skyld. Jeg kom med i et band, fordi jeg elsker musik. Jeg ved, hvor fucking fed jeg er. Det er en del af at være i live, mand, være her og ikke være et offer. Ikke lade røvhullerne få dig ned, når alle røvhullerne har siddet i de sidste ti år og sagt: 'Åh, han vil helt sikkert dø, han skyder hovedet af sig selv eller kommer til at tage en overdosis.' De har allerede overskrifterne klar, men jeg tror ikke, det kommer til at ske, venner. Jeg kommer til at blive ved."

LÆS OGSÅ: Noel Gallagher opdager forsvundet album i sokkeskuffe

Liam Gallagher var i årene 1991-2009 sanger i Oasis og var sammen med sin bror, guitaristen og den primære sangskriver Noel Gallagher det eneste permanente medlem i bandet, der fik stor succes i 90'erne og har solgt mere end 75 millioner plader. De to havde talrige sammenstød gennem årene, og det kulminerede til en koncert i Paris, hvorefter gruppen gik i opløsning. Siden dannede Noel bandet Noel Gallagher's High Flying Birds, som til dato har udgivet tre album og kan opleves på årets Roskilde Festival. Liam dannede gruppen Beady Eye, som udgav to album, inden de gik hver til sit, og Liam gik herpå solo.


For nylig vakte Liam i øvrigt opsigt ved at skrive på Twitter, at Noel havde truet ham med sagsanlæg, hvis den kommende film viste arkivoptagelser med Oasis-sange. Noel har dog afvist at udtale sig i sagen.

ANNONCE