Nyhed

Westlife giver dansk koncert

GAFFA – alt om musik

Det irske popband varsler nyt album og spiller sommerens eneste danske koncert på årets Nibe Festival

I 00’erne var Westlife noget af en hitmaskine. Det irske boyband producerede et markant antal singler, hvoraf 14 ramte toppen af den engelske chart. Nu kan fans af numre som ”When You’re Looking Like That”, ”If I Let You Go” og cover-versionerne af ”Uptown Girl” og ”Mandy” se frem til gensyn og genhør med Shane, Nicky, Mark og Kian, når Westlife giver koncert på Nibe Festival onsdag den 3. juli.

I 2012 drog bandet på afskedsturné, men tilbage i slutningen af 2018 kunne GAFFA meddele, at de fire herrer var genforenet med nye sange og nye koncerter på dagsordenen. Tilbage i januar 2019 udsendte de comeback-singlen ”Hello My Love” skrevet og produceret af den britiske producer Steve Mac og superstjernen Ed Sheeran. Et nyt fuldlængde album kommer desuden til at se dagens lys senere i 2019.

LÆS OGSÅ: Westlife genforenes og udgiver nyt

I løbet af maj, juni og juli 2019 turnerer Westlife Storbritannien og Irland rundt på The Twenty Tour, som er gruppens hurtigst sælgende turné til dato.

I sidste uge offentliggjorde Nibe Festival, at MØ også ville optræde onsdag den 3. juli. Det tegner med andre ord til at blive en mindeværdig dag for festivalens popfans.

LÆS OGSÅ: MØ spiller på jysk festival

Billetter til Nibe Festival kan købes her

ANNONCE