Nyhed

Bid hovedet af din egen Ozzy-flagermus

GAFFA – alt om musik

Skelsættende begivenhed markeres med tøjdyr

Ozzy Osbourne er kendt for en god portion selvironi, og nu har han lanceret et nyt stykke merchandise: En tøjflagermus med aftageligt hoved.

Merchandiset er blevet lanceret i forbindelse med, at det i går var 37 år siden, Osbourne bed hovedet af en flagermus ved en koncert i Veterans Memorial Auditorium i Des Moines, Iowa. Sangeren troede, der var tale om en gummiflagermus, men den var ægte, og han blev derfor straks kørt på hospitalet og behandlet mod rabies.


Om flagermusen var død, inden Ozzy bed hovedet af den, er der lidt uenighed om. Ifølge Des Moines Register var den død, mens Ozzy selv i bookletten til 2002-genudgivelsen af 1981-albummet Diary of a Madman fortæller, at den var levende og bed ham.

På Twitter skriver Ozzy: "I dag er det 37 år siden, jeg bed hovedet af en fucking flagermus. Lad os hylde det med dette stykke minde-plys med aftageligt hoved."

Artiklen fortsætter under tweetet


På hans hjemmeside kan man læse følgende produktbeskrivelse: "Ozzy Osbourne-plys-flagermusen er en eksklusiv web-ting. Bring det legendariske øjeblik i rockhistorien til live med denne bløde legetøjs-plysflagermus, med Ozzy Osbourne-logo og et aftageligt velcro-hoved."


Flagermusen koster 40 dollar, svarende til 262 kroner, plus porto, og første parti er allerede udsolgt.

LÆS OGSÅ: Alice Cooper til Danmark

Ozzy Osbourne er for tiden i gang med sin afskedsturné, No More Tours 2, som i juni bragte ham til Copenhell.


LÆS OGSÅ: Prinsen af mørket cementerede sin legende

ANNONCE