Nyhed

Flere navne til gratis koncert mod racisme på Rådhuspladsen

GAFFA – alt om musik

Mellemfolkeligt Samvirke inviterer til “Musik mod racisme” den 23. maj klokken 17.00. 

Sammen med kunstnere og organisationer fra civilsamfundet afholder Mellemfolkeligt Samvirke en gratis koncert i solidaritet med medborgere, der bliver udsat for hadtale og trusler i netop disse dage. Koncerten finder sted allerede den 23. maj på Rådhuspladsen i København. I sidste uge blev de første navne offentliggjort, og nu har flere meldt sig på banen. Nærmere betegnet Annisette (billedet), Pharfar, Mette Lindberg (The Asteroids Galaxy Tour), Aidt/Nørlund, Iris Gold og Marie Carmen Koppel. I forvejen byder programmet på Isam B, Shaka Loveless, Wafande og Kira Skov.

– Dæmonisering af mindretal må ikke normaliseres. Vi må sige klart fra og stå skulder ved skulder for at vise solidaritet med vores medborgere, der udsættes for hadtale, siger Tim Whyte, generalsekretær i Mellemfolkeligt Samvirke.


Bag koncerten står også Amnesty International, FOA, 3F København og Mino Danmark.

Ud over de musikalske indslag vil der også være taler fra Jacob Mchangama, direktør i tænketanken Justitia, juridisk rådgiver og foredragsholder Khaterah Parwani, digter og debattør Mazen samt en optræden med spoken word-poeten Sara Rahmeh. Konferencier er Omar Marzouk.

– Danmark er ikke splittet – danskerne holder sammen. Men det betyder ikke, at vi kan tage vores sammenhængskraft for givet. Derfor må vi vise alle yderligtgående kræfter, at vi i Danmark står sammen mod hadet. Det gør vi bedst ved at hylde alt det, Danmark står for: solidaritet, tolerance og fællesskab, siger Tim Whyte.


LÆS OGSÅ: Liss og andre markante musikere optræder til Folkets Klimamarch

ANNONCE