Nyhed

Reggaesangeren Buju Banton udsender første single efter syv år i fængsel

GAFFA – alt om musik

"Det har virkelig været en lang tur til frihed"

I dag udsender den Grammy-vindende jamaicanske sanger sin længe ventede single Country for Sale, der er den første officielle single fra den populære reggaesanger siden hans løsladelse sidste år. Sangen er produceret af Bujus gamle samarbejdspartner Donovan Germain fra Penthouse Records og handler om, hvordan hans hjemland Jamaica gennem de senere år er blevet negativt påvirket af grådighed og begyndt at sælge ud af dens værdier.

Nummeret udsendes omkring fem måneder efter, at Buju afsluttede en årelang fængselsstraf, der var stof- og våbenrelateret. I 2011 blev den da 45-årige sanger idømt 10 års fængsel for ulovlig besiddelse af skydevåben og for at være i besiddelse af kokain med henblik på videresalg. Efter to års fængsling droppede dommeren anklagen for ulovlig våbenbesiddelse og reducerede dermed straffen til syv års fængsel.

"Det har virkelig været en lang tur til frihed, men jeg takker for den overvældende kærlighed og støtte i de sidste ni år," skrev Buju på sin Instagram-profil kort efter løsladelsen.

Du kan lytte til Country for Sale nu på alle større streamingplatforme. Hør sangen nedenfor.

ANNONCE