Nyhed

Da Ozzy Osbourne døde to gange

GAFFA – alt om musik

The Prince of Darkness har fortalt, at han aldrig regnede med at blive ældre end 40 på grund af sin vilde livsstil

Der må i sandhed være nogen, der holder hånden over heavy metal-sangeren Ozzy Osbourne. Enten det, eller også er ”Iron Man”-sangeren vitterligt gjort af jern, for tidens alkohol- og stofdrevne eskapader har flere gange været tæt på at koste ham livet. I et nyt interview fremgår det, at Osbourne faktisk to gange har mistet livet.

I et interview med Metal Hammer fortæller det 70-årige rock-koryfæ, at heldet altid har tilsmilet ham. Han genkalder i den forbindelse flere episoder, der burde have haft langt værre konsekvenser, end de fik:


”Jeg er faldet ud af elevatorskakte og vinduer. Jeg brækkede nakken på en quad-bike. Der var engang, jeg døde to gange på vej til hospitalet. Måske er jeg umulig at knække!”

LÆS OGSÅ: Bid hovedet af din egen Ozzy-flagermus

Osbourne fortæller også, at hans vilde liv med alkohol og diverse kemiske substanser nåede et punkt, der gjorde, at han ikke regnede med at blive ældre end 40. Han tilføjer:


”Hvis du læste i nyhederne, at Ozzy Osbourne var fundet død i sit hotelværelse, så ville du ikke tænke ”Nå, virkelig?”, du ville tænkte ”Ja, selvfølgelig”.

Dog bemærker han, at denne livsstil er fortid, og at han på et tidspunkt blev træt af sig selv på grund af sit forbrug.

Sidste måned så Osbourne sig nødsaget til at aflyse en række koncerter på grund af en lungebetændelse, der krævede længere tids hvile og umuliggjorde udrejse. Før dette var sangeren hospitalsindlagt på grund af influenza-komplikationer, og i oktober 2018 risikerede Osbourne for gud ved hvilken gang at miste livet – denne gang grundet en voldsom infektion i sin tommelfinger.


LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne aflyser koncerter grundet sygdom

 

ANNONCE