Nyhed

Jelling Musikfestival offentliggør nye navne

GAFFA – alt om musik

Festivalens gæster kan opleve Bikstok, Michael Learns to Rock, Magtens Korridorer og mange flere

Ved årets start kunne Jelling Musikfestival afsløre, at den navnkundige guitarist og sanger Little Steven ville blive en del af årets program. Festivalen har offentliggjort flere store navne, og i dag kan den løfte sløret for en ny pulje kunstnere, der vil fylde Jelling med alt fra upcoming fløjlsblød pop til dynamisk dancehall.

LÆS OGSÅ: Little Steven til Danmark


Michael Learns to Rock
Det danske popband er kendte i både ind- og udland. Særligt i Asien har gruppen opbygget en solid fanskare. Denne sommer har de tre erfarne herrer dog lagt udlands-aktiviteter på hylden for at hellige sig hjemlandet. Det inkluderer selvfølgelig en tur forbi Jelling Musikfestival.

Bikstok
Dancehall-drengene tog Danmark med storm, da de udgav debuten Over stok og sten i 2005. Tidligere på året udgav de singlen ”Gondolagoz”, og til sommer er de tre kamphaner klar til at indtage Jelling i røg og damp.

Magtens Korridorer
Et af dansk rocks største navne har bevæget danske festivalgæster i over et årti. Bandets guitardrevne rock’n’roll og poetiske lyrik har gjort dem til ét af dansk musiks mest prominente navne, der også garanterer fest.


Blandt denne omgang tilføjelser er også en række unge folk-håb i form af Carl Emil Petersen og GAFFA-pris nominerede Hjalmer og Nicklas Sahl. Dagens pulje består også af Dicte & Hempler, Peter Sommer & Tiggerne, FOOL, IAMJJ, Malte Ebert, Lightwave Empire, Sonja Hald, Dør Nr. 13, De Danske Hyrder, Poul Krebs, Johnny Madsen og Lars Lilholt Band.

LÆS OGSÅ: GAFFA-prisen 2019: Og de nominerede er…

Jelling Musikfestival finder sted i Kristi Himmelfartsferien, fra 29. maj til 1. juni 2019. Billetter kan købes her.


ANNONCE